تهیه پنکیک ساده و خوشمزه خانگی

پنکیک ها یکی از انواع شیرینی ها و کیک های پر طرفدار در سراسر دنیا محسوب می شوند که هم به عنوان میان وعده در وعده عصرانه و هم به عنوان صبحانه در وعده صبح می توانید آن ها را تهیه و میل کنید. این سبک شیرینی محبوب و پر طرفدار دارای انواع متنوع و متفاوتی نیز بوده و شما می توانید آن ها را به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن بدون فر در منزل خود با مواد اولیه قابل دسترسی تهیه کنید. پنکیک ها را می توانید در کنار انواع تاپینگ هایی مانند انواع میوه های اسلایس شده و مورد علاقه خود و یا سس شکلات و خامه و عسل و… نیز سرو کنید. امروز در آلامتو طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه و خانگی بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای تهیه پنکیک ساده

  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد قنادی 1/5 الی 2 لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر 1 ق مربا خوری
  • شکر 3 ق غذا خوری
  • روغن مایع 4 ق غذا خوری
  • شیر 1 لیوان
  • وانیل پودری نصف ق چای خوری
  • توت فرنگی به مقدار دلخواه
  • موز به مقدار دلخواه
  • عسل به مقدار دلخواه

طرز تهیه پنکیک ساده خانگی با شیر بدون فر و کره

مرحله اول: آماده سازی تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ ها را چند دقیقه ای قبل از شروع کار در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شوند و بعد ظرفی را برداشته و درون آن تخم مرغ ها را بشکنید و سپس به آن ها شکر و وانیل را نیز اضافه کنید و ترکیب آن ها را به وسیله هم زن برقی شروع به هم زدن کنید و این کار را 5 دقیقه ای ادامه دهید تا ترکیب آن ها کاملاً با یکدیگر ترکیب شوند و ترکیب آن ها مقداری سفید و کشدار و کرمی شود.

مرحله دوم: اضافه کردن شیر و روغن

شیر را نیز قبل از شروع کار مانند تخم مرغ ها چند دقیقه ای در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود و سپس آن را نیز به همراه روغن مایع به ترکیب تخم مرغ هایی که سفید و کش دار شده اند اضافه کنید و آن ها را به وسیله هم زن برقی در حد مخلوط شدن با مواد هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله سوم: آماده سازی مواد خشک

مواد خشک پنکیک را که شامل آرد قنادی و بیکینگ پودر است را درون ظرفی جداگانه ای بریزید و سپس آن ها را با یکدیگر با قاشق ترکیب و مخلوط کنید و بعد ترکیب آن ها را 3 مرحله الک کرده و بعد از الک کردن ترکیب آن ها را طی 3 مرحله و به آرامی به ترکیب تخم مرغ و موادی که تهیه کرده بودید اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن مواد خشک ترکیب مواد را به وسیله هم زن دستی به آرامی شروع به هم زدن کنید تا خمیر پنکیک شما آماده و یکدست شود.

مرحله چهارم: پخت پنکیک ها

ماهیتابه ای نچسبی را برداشته و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان دهید تا ماهیتابه گرم و آماده شود سپس به وسیله ملاقه ای متوسط مقداری از مواد پنکیکی که تهیه کرده بودید را بداشته و آن را داخل ماهیتابه بریزید و زمان دهید تا روی مواد پنکیک شروع به حباب زدن کند. زمانی که این روی مواد شروع به حباب زدن کرد وقت برگرداندن پنکیک ها است پس آن ها را برگردانید و زمان دهید تا دو طرف پنکیک ها به طور کامل پخته و آماده شوند.

مرحله پنجم: آماده سازی نهایی پنکیک ها

پنکیک ها پخته شده را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن ها در نظر دارید قرار هید و سپس توت فرنگی ها را با آب بشویید و آن ها را به شکل حلقه ای برش دهید. موز را نیز پوست بگیرید و آن را هم به شکل حلقه ای برش داده سپس موز و توت فرنگی خرد شده را مقداری روی پنکیک هایی که آماده کرده بودید قرار دهید و بعد روی پنکیک ها را به میزان دلخواه عسل بریزید و بعد از آن هم پنکیک ساده و خوشمزه خانگی شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. نوش جان

تهیه پنکیک ساده و خوشمزه خانگی

نکات کلیدی در تهیه پنکیک ساده و خوشمزه خانگی

  1. در صورت تمایل می توانید از سایر تاپینگ های دیگر نیز مانند خامه و سس شکلات و انواع میوه های دیگر مورد علاقه خود و…نیز روی پنکیک استفاده کنید.
  2. در صورت دسترسی نداشتن به وانیل پودری می توانید از وانیل مایع در حد چند قطره نیز استفاده کنید.
  3. در صورتی که می خواهید پنکیک شکلاتی تهیه کنید می توانید مقدار پودر کاکائو به مواد خشک پنکیک خود اضافه کنید.
  4. پخت پنکیک ها نیازی به اضافه کردن مجدد روغن نداشته و همان روغنی که در مواد استفاده می شود برای پخت پنکیک ها کافی است.

منبع: پارسی دی