طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و رستورانی با قارچ و شیر و خامه

سوپ جو یکی از انواع سوپ های بسیار پرکاربرد و خوشمزه ای است که به عنوان پیش غذا در اکثر مجالس ها و رستوران ها استفاده می شود و شکل و انواع متنوعی را دارا می باشد و برخی آن را با شیر به شکل سفید و برخی آن را بدون شیر به صورت قرمز و با رب تهیه می کنند. این سوپ علاوه بر طعم و مزه خوبی که داشته یک نوع سوپ مقویی و خوشمزه نیز محسوب می شود که می توانید آن را برای ایام سرما خوردگی به عنوان غذایی کامل و سالم و مقویی در منزل تهیه و میل کنید. جو به دلیل داشتن آنتی اکسیدانی قویی و خواص و ویتامین های زیادی که داشته است باعث شده تا به حفظ سلامتی بدن شما بسیار کمک کند و همچنین به دلیل آن که سرشار از انرژی و فیبر نیز بوده در هنگام لاغری و کاهش وزن نیز این سوپ بسیار خوشمزه یکی از بهترین گزینه ها برای شما بوده و باعث می شود تا احساس سیری طولانی مدتی در شما ایجاد شود. امروز در آلامتو طرز تهیه سوپ جو مجلسی سفید با قارچ و شیر و خامه را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو سفید

  • جو پوست کنده شده 2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • چوب دارچین 1 عدد کوچک
  • هویج 4 عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • سینه مرغ 2 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • شیر 3 لیوان
  • سبزی سوپ 4 ق غذا خوری
  • عصاره مرغ 1 عدد
  • خامه صبحانه 200 گرم

طرز تهیه سوپ جو سفید با قارچ و شیر و خامه

مرحله اول: آماده سازی جو

ابتدا جو را از شب قبل از پخت سوپ طی چندین مرحله با آب سرد بشویید و سپس آن را درون ظرفی قرار دهید و به آن مقداری آب ولرماضافه کنید و 24 ساعت به جو فرصت دهید تا درون آب ولرم حسابی خیس بخورد و آماده شود. بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه ای برداشته و درون آن مقداری آب بریزید و جو خیس خورده شده را نیز به آن اضافه کنید آن را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت آن را ابتدا زیاد بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن آب درب قابلمه را قرار دهید و حرارت را کم کنید و 3 ساعتی به جو با حرارت ملایم و کم و درب بسته فرصت دهید تا پخته شود و لعاب بیاندازد.

مرحله دوم: آماده سازی مرغ

پیاز و سیر را به همراه مرغ ها بشویید و سپس پوست پیاز و سیر را بگیرید و بعد پیاز را به شکل نگینی شده خرد کرده و سیر را هم به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و بعد قابلمه ای دیگری را برداشته و درون آن مقداری آب بریزید و پیاز و سیر را به همراه مقداری کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و مرغ ها را نیز به آن ها اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط رو به زیاد گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن آب حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و 1 ساعت تا 1 ساعت نیم به مرغ با درب بسته وشعله ملایم و کم فرصت دهید تا پخته و آماده شود. بعد از گذشت زمان مورد نظر و پخت مرغ مرغ آن را از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش برش دهید و بعد مرغ ریش ریش شده را به همراه آب مرغ و پیاز و سیری که در آن است به قابلمه جو که 3 ساعت پخته و لعاب انداخته است اضافه کنید و مقداری آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و مجدد درب قابلمه را قرار دهید و نیم ساعت دیگر به جو و مرغ اجازه پخته شدن در کنار یکدیگر را بدهید. دقت داشته باشید هنگام اضافه کردن مرغ با مواد چوب دارچین را خارج کنید و بعد مرغ و مواد آن را را به جو اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن هویج وعصاره مرغ و آماده سازی قارچ

در این مرحله هویج و قارچ را با آب بشویید و بعد قارچ را به شکل ورقه ی خرد کنید و هویج را نیز پوست بگیرید و آن را رنده کنید و بعد از آن که جو و مرغ نیم ساعتی با یکدیگر پخته شدند به آن ها هویج رنده شده را نیز به همراه عصار مرغ اضافه کنید و سپس آن ها را با یکدیگر خوب هم بزنید و درب قابلمه را برای نیم ساعت دیگر قرار دهید تا سوپ جا بیافتد و هویج نیز با مواد پخته شود. دقت داشته باشید که عصاره مرغ را ابتدا با دست له کنید و بعد آن را به سوپ اضافه کنید. قارچ را نیز درون ماهیتابه ای جدا به همراه مقداری روغن بریزید و آن را در حد 5 دقیقه تفت دهید تا کمی خامی آن گرفته شود و بعد از 5 دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: اضافه کردن قاررچ و سبزی سوپ و شیر

بعد از گذشت نیم ساعت قارچ تفت داده شده را به همراه شیری که به دمای محیط رسیده و سبزی سوپ به مواد خود داخل قابلمه اضافه کنید و مجدد مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و 10 دقیقه به مواد با درب نیمه باز و شعله ملایم و  فرصت دهید تا سوپ با مواد کاملاً جا بیافتند آماده شوند.

مرحله پنجم: اضافه کردن خامه و سرو سوپ

بعد از این که تمامی مواد پخته شدند و سوپ شما آماده شد آن را از روی حرارت برداشته و چند قاشق از آب سوپ را درون ظرفی بریزید و بعد به آن خامه صبحانه را اضافه کنید و آن را با سوپ داخل ظرف خوب هم بزنید و رقیق کنید و بعد آن را به قابلمه اضافه کنید و مجدد با تمام سوپ ن را ترکیب کنید و هم بزنید و بعد از آن هم سوپ جوی خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان

طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و رستورانی با قارچ و شیر و خامه

نکات کلیدی در طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و رستورانی

  1. به جای استفاده از سینه مرغ می توانید فیله و یا ران مرغ را نیز جایگزین آن کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید از سایر سبزیجات دلخواه خود نیز برای تهیه این سوپ استفاده کنید.
  3. خامه را حتماً بعد از خاموش کردن سوپ اضافه کنید که به هیچ عنوان خامه بریده نشود.
  4. می توانید روی سوپ خود را با جعفری خرد شده و مقدار کمی خامه نیز تزیین کنید.

منبع: بلاگ جدول یاب