این ادویه طب سنتی به طور مرتب در غذاهای هندی، بنگلادشی و پاکستانی مورد استفاده قرار می گیرد. دانه های گشنیز زمانی برداشت می شوند که قهوه ای رنگ شده باشند. این دانه ها حاوی انواع آنتی اکسیدان ها، چربی های سالم و مواد معدنی مختلفی مثل مس، پتاسیم، روی، کلسیم و منیزیم هستند. علاوه بر این این دانه ها غنی از ویتامین C هستند که باعث افزایش ایمنی بدن می شود.

دانه های گشنیز را می توان از کجا تهیه کرد؟

شما می توانید دانه های گشنیز یا پودر گشنیز را از تمام فروشگاه های مواد غذایی هندی خریداری کنید.

چگونه از دانه های گشنیز برای لاغری استفاده کنیم؟

شما می توانید آن را به عنوان یک ادویه بر روی غذاهایتان بریزید و یا 2 قاشق چای خوری بذر گشنیز را هر روز صبح با آب بنوشید.

دستور غذایی استفاده از دانه های گشنیز برای لاغری

مواد لازم:

  • 2  قاشق چای خوری دانه گشنیز
  • یک  فنجان آب
  • یک دوم قاشق چای خوری پودر دارچین

نحوه آماده سازی:

  • بذر گشنیز را در یک فنجان آب بریزید.
  • آب را صبح روز بعد از صافی رد کرده.
  • پودر دارچین را اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید یک گوشه بماند.
  • قبل از نوشیدن مجددا از صافی رد کنید.

فواید

دانه های گشنیز برای هضم و جذب بسیار مناسب هستند و به حفظ حرکات مناسب روده کمک می کنند. این امر، به نوبه خود، سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث مصرف کالری می شود.

علاوه بر این دارچین نیز با جلوگیری از تکثیر سلول های چربی مانع از اضافه وزن می شود.


هشدار

در دوران حاملگی یا قبل از جراحی مصرف نشود.