دانه های خردل دانه های سیاه یا زرد رنگ گیاه خردل هستند. این دانه ها بیشتر در هند، نپال، مجارستان، کانادا و ایالات متحده آمریکا رشد می کنند و بیشتر در هندوستان در تهیه شیرینی و سس سالاد مورد استفاده قرار می گیرند. این دانه ها بسیار کم کربوهیدرات و کم کالری هستند و غنی از ویتامین هایی مانند ویتامین B12، فولات، تیامین و نیاسین می باشند. علاوه بر این دانه های خردل غنی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند و به کاهش سطح کلسترول بد کمک می کنند.

دانه های خردل را می توان از کجا تهیه کرد؟

شما می توانید دانه های خردل را از هر فروشگاه مواد غذایی یا سوپرمارکت محلی خود خریداری کنید.

چگونه از دانه های خردل برای لاغری استفاده کنیم؟

شما می توانید دانه های خردل را در غذا یا به عنوان یک سس سالاد کم کالری مصرف کنید.

دستور غذایی استفاده از دانه های خردل برای لاغری

مواد لازم:

  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چای خوری آب لیمو

نحوه آماده سازی:

  • دانه های خردل را 30 دقیقه در آب بخیسانید.
  • برای خرد کردن دانه ها از یک هاون استفاده کنید.
  • روغن زیتون و آب لیمو را به دانه های خرد شده اضافه کنید.
  • مواد را خوب مخلوط کنید و آن را به عنوان یک سس سالاد استفاده نمایید.

فواید

این سس سالاد کم کالری دارای عطر و طعم بی نظیری است و باعث افزودن زینک به سالاد شما می شود. این دانه ها سرشار از فیبر هستند و بنابراین گرسنگی شما را بر طرف خواهند کرد. چربی های سالم موجود در دانه ها مانع از بروز التهاب می شوند. این امر، به نوبه خود، مانع از افزایش وزن ناشی از التهاب می گردد.


هشدار

از مصرف بیش از حد دانه های خردل اجتناب کنید، زیرا ممکن است باعث سوزش سر دل و ناراحتی معده شود.